Wednesday 17 September 2014

9 IDEJA ZA OPUŠTANJE


Nakon posla i svih obaveza definitivno ste zaslužili jedan dan samo za sebe i opuštanje. Evo nekoliko ideja što bi mogli raditi za 'svoj dan':

1. POSLIJEPODNEVNI SPAVANAC

Kada ste zadnji put zadrijemali poslijepodne, a onda onako osvježeni skuhali si crni čaj ili kavu i uživali u mirnom poslijepodnevu...

2. INTERNET KUPNJA

Sigurno imate negdje u bookmarksima folder 'SHOPPING'. Evo prilike da vidite što se zanimljivo nudi. A možete se i počastiti nekom sitnicom. Škicnite NastyGal ili ASOS.


3. MASAŽA
Nazovite prijateljicu i zajedno se počastite masažom! A nakon toga - čakulica uz kavu ili čaj ;)

4. ČITANJE 

Zavalite se na kauč i uživajte u knjizi.

5. ODRADITE TRENING
Trčanje, pilates, joga, aerobik - dobro se oznojite! Osjećaj nakon treninga je suuuuper ;)

6. SKUHAJTE NEKO NOVO JELO
Istražite neki novi recept i iznenadite i sebe i bližnje.

7. MOLITVA ILI MEDITACIJA
Smirite misli i budite sami sa sobom. Osvijestite sve one lijepe stvari u svom životu, detektirajte na sebi ono što biste voljeli popraviti, uživajte sami sa sobom...

8. ŠETNJA U PRIRODI
Otiđite u prirodu i uživajte u svježem zraku i svemu što nam prekrasna priroda nudi...

9. PRIVATNI WELLNESS
Ako si možete priuštiti odlazak na wellness vikend - super! U suprotnom - napravite si privatni, kućni wellness. Mirisne svijeće, novi peeling, kupka i mirisne soli, mirisne kreme - prigušite svjetla i uživajte u privatnoj spa-oazi.



2 comments:

  1. Planiram otici na masazu vec jako dugo, ali nikako da uhvatim vremena :( Bas bi mi dobro dosao jedan zenski vikend u spa centru !

    ReplyDelete
  2. Definitivno! Ja sam si prije par mjeseci priuštila masažu i planirala ići redovito. Naravno, od tada nisam bila. Ali znam si doma napraviti mali 'spa dan' :) Mislim da će to biti baš danas!

    ReplyDelete